Genom tre generationer har familjen Dafgård utvecklat svensk husmanskost.
De är ett modernt, svenskt familjeföretag som verkat i Källby i Västergötland sedan Gunnar Dafgård startade verksamheten på 1930-talet.
De har kunskap om och brinner för att hjälpa dig att äta god och bra mat. Alla maträtterma ska inte bara ha rätt smak utan även rätt konsistens, dofta gott och ha ett inbjudande utseende. Allt som har med våra sinnen att göra är viktigt för hur vi uppfattar en maträtt när vi äter.
Provköket vi använder liknar ett kök i ett vanligt hem. Här utvecklas alla nya maträtter som du sedan hittar i din butik. Med jämna mellanrum gör våra erfarna kockar även en översyn av redan kända, uppskattade och väletablerade maträtter. Det handlar då ofta om små förändringar som till exempel uppdaterad kryddning för att anpassa rätten till dagens smakbehov.
Samarbetet med Leif Mannerström har pågått i många år vilket vi är väldigt stolta över.